Links

Weerstation Grou stelt de weergegevens aan de volgende organisaties en diensten ter beschikking:
hwa

Wat is het actuele weer op dit moment? Hoeveel neerslag is er gevallen vandaag in mijn woonplaats? Heeft het vannacht gevroren? Wat was de maximale temperatuur vandaag in mijn woonplaats?
Hetweeractueel geeft antwoord op deze vragen. Behalve het weer van alle aangesloten weerstations waaronder die van weerstation Grou, vind u hier ook een uitgebreid weerbericht.
Benelux Weer Netwerk

De aangesloten weerstations in Nederland, België en Luxemburg van BeNeLux Weather stellen hun weergegevens beschikbaar die vervolgens getoond worden op een kaart.
De temperatuur, dauwpunt, luchtvochtigheid, windrichting en snelheid, de windvlaag, de neerslag van vandaag, de luchtdruk en trend, de aktuele condities en de plaatsnaam van het weerstation worden weergegeven.
 
PWS

PWSweather is een samenwerkingsverband tussen HAMweather en weatherforyou.com. Het doel van het programma is om weergegevens van particuliere weerstations over de hele wereld samen te brengen en de data te tonen en beschikbaar te maken voor andere doelen. Ook weerstation Grou stelt zijn weergegevens beschikbaar voor PWSweather.
Wunderground

Weather Underground heeft zich tot doel gesteld om de meest betrouwbare en accurate weerinformatie te leveren. Met moderne technieken worden weersverwachtingen gedaan voor de hele wereld, waarbij gebruikt wordt gemaakt van duizenden particuliere weerstations. De data wordt gebruikt op miljoenen websites, door kranten en nieuwszenders.
 
www.awekas.at

Awekas is een afkorting voor Automatisch WEerKAarten Systeem en is zoals de naam al zegt een systeem dat uit metingen van private en ambtelijke weerstations automatisch overzichtskaarten vervaardigd.
De metingen worden op de betreffende Websites van de deelnemers als bestand ter beschikking gesteld en door de AWEKAS Server binnengehaald respectievelijk verzonden. weerstation Grou stelt zijn weergegevens beschikbaar aan Awekas.
Met Office

Met Office is de Britse tegenhanger van het KNMI. Al meer dan 150 jaar wordt er bijgehouden wat het actuele weer is en worden verwachtingen gegeven. Met de Met Office WOW (Weather Observations Website) wordt geprobeerd om met behulp van particuliere weerstations van over de hele wereld en nog betrouwbaardere weersverwachting te maken. weerstation Grou stelt zijn weergegevens beschikbaar aan de Met Office WOW .
 
Dit station is deelnemer van Wedaal

Wedaal is een afkorting voor Automatisch WEerKAarten Systeem en is zoals de naam al zegt een systeem dat uit metingen van private en ambtelijke weerstations automatisch overzichtskaarten vervaardigd.
De metingen worden op de betreffende Websites van de deelnemers als bestand ter beschikking gesteld en door de AWEKAS Server binnengehaald respectievelijk verzonden. weerstation Grou stelt zijn weergegevens beschikbaar aan Awekas.
weerstation grou strikestar

StrikeStar is een netwerk die de onweersactiviteiten van individuele weerstations ontvangt, waaronder weerstation Grou. Deze worden verwerkt en beschikbaar gesteld op de kaart Strikestar. Op deze kaart staat tevens een overzicht van de weerstations die meedoen aan dit project, ontwikkeld door de ontwikkelaar van het programma 'Nexstorm'.
 


Wasp2 - Wide Area Storm Probe verzamelt en analyseert live onweersactiviteiten opgevangen door individuele weerstations, waaronder weerstation Grou.
Vervolgens worden deze na analyse ter beschikking gesteld. Het resultaat is te zien op de kaart Wasp2 op de onweerpagina.
 
weer